• Ətli lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13244

Tarix : 2.01.2016, 10:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Ət yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
Hər pay üçün:

163 q qoyun əti,
80 q qırmızı lobya,
20 q yağ,
20 q baş soğan,
duz,
istiot.

Hazırlanması:
Hərəsi 40 q çəkidə 2-3 tikə qoyun əti suda bişirilir. Lobya yuyulub isladılır və ətə qatılıb bişirilir. Baş soğan doğranır və yağda qızardıldıqdan sonra şorbaya qatılır. Sonra şorbaya duz və istiot vurulub bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: lobya, bişirilir, şorbaya, soğan, istiot, qoyun, qızardıldıqdan, yağda, doğranır, sonra, vurulub, qatılıb, qatılır, Sonra, Lobya, hazırlanması, qırmızı, olanlar, Hərəsi, çəkidə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN