Tərkibi:
7-8 tikə sümüklü ət
2 ədəd soğan
5-6 ədəd kartof
yarım ç/q tomat pastası
yarım ç/q bibər pastası
kərə yağı
Hazırlanması:
1. Ət yuyulur, üzərinə su tökülüb bişənə kimi qaynadılır. Ət tam bişdikdə sümüklərindən təmizlənilir, suyu süzgəcdən keçirilir.
2. Soğan xırda kub şəklində doğranılır, kərə yağında qızardılır.
3. Soğan biraz qızardıqda üzərinə tomat pastası, bibər pastası əlavə olunur və bir yerdə bişirilir.
4. Əti soğanın üzərinə töküb suyuəlavə olunur.
5. Kartof təmizlənir və doğranılır, ətə əlavə olunur.
6. Yeməyə zövqə görə duz vurulur və aşağı istilikdə kartoflar bişənə kimi bişirilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: pastası, olunur, üzərinə, bibər, tomat, yarım, doğranılır, bişənə, Soğan, bişirilir, əlavə, yerdə, yağında, qızardılır, biraz, qızardıqda, soğanın, Kartof, aşağı, istilikdə