• Ət qovurması resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 30 341

Tarix : 22-09-2015, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 6-8


Tərkibi:
7-8 tikə sümüklü ət
2 ədəd soğan
5-6 ədəd kartof
yarım ç/q tomat pastası
yarım ç/q bibər pastası
kərə yağı

Hazırlanması:
1. Ət yuyulur, üzərinə su tökülüb bişənə kimi qaynadılır. Ət tam bişdikdə sümüklərindən təmizlənilir, suyu süzgəcdən keçirilir.
2. Soğan xırda kub şəklində doğranılır, kərə yağında qızardılır.
3. Soğan biraz qızardıqda üzərinə tomat pastası, bibər pastası əlavə olunur və bir yerdə bişirilir.
4. Əti soğanın üzərinə töküb suyuəlavə olunur.
5. Kartof təmizlənir və doğranılır, ətə əlavə olunur.
6. Yeməyə zövqə görə duz vurulur və aşağı istilikdə kartoflar bişənə kimi bişirilir.

Ət qovurması resepti - FOTO RESEPT

Ət qovurması resepti - FOTO RESEPT

Ət qovurması resepti - FOTO RESEPT

Ət qovurması resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: pastası, olunur, üzərinə, bibər, tomat, yarım, doğranılır, bişənə, Soğan, bişirilir, əlavə, yerdə, yağında, qızardılır, biraz, qızardıqda, soğanın, Kartof, aşağı, istilikdə
BİZİ İZLƏYİN