• Bahar şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9838

Tarix : 9.02.2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
2 Ədəd soğan
1 Ədəd alma
1 Ədəd kök
2 Yemək qaşığı duru yağ
1 Qəhvə fincanı un
1 Yemək qaşığı köri
5 Su stəkanı ət suyu
1 Çay qaşığı limon suyu
3-4 dəstə cəfəri
Duz

Hazırlanması:
Soğan, alma və yerkökü soyub kiçik küplər halında doğrayın. Duru yağı soğanla almaynan və yer köküynən 5 dəqiqə qovorun Un və köri sosunu əlavə edərək bir neçə dəqiqə bişirin. Ət sununu əlavə edib 5 dəqiqə qaynadın. Limon suyu, duz və istiotu əlavə edib 40 dəqiqə bişirin. Supu blenderden keçirib sonra yenidən istidin Maydanozla bəzəyib xidmət edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Blenderde, dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN