• Kənd şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 221

Tarix : 27-10-2015, 14:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 Çay stəkanı yaşıl mərcimək
1 Su stəkanı əriştə
1 Ədəd soğan
1 Yemək qaşığı tamat
125 qr marqarin
6 Su ​​stəkanı su
1 Yemək qaşığı quru nanə
duz
kırmızıbiber

Hazırlanması:
Ön hazırlıq olaraq yaşıl mərciməyin yuyub, 2 saat suda gözlədin. Daha sonra qaynadıb suyunu süzün. Geniş bir qazanda marqarini əridin. İcinə kiçik kiçik doğranmış tomati atıb qızardınç suyu və əvvəlcədən hazırladığıməz mərciməyi əlavə edin Supu 5 dəqiqə qədər kaynatdıqdan sonra erişteyi və duzu qoyun. Əriçdələr yumuşalana kimi bişirin və sonra ocaqdan götütürünş Üzərinə quru nanəni və Qırmızı də əlavə edərək xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
BİZİ İZLƏYİN