• Körili kök şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9825

Tarix : 22.12.2016, 15:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
2 Ədəd soğan
1 Ədəd kök
2 Yemək qaşığı duru yağ
1 Qəhvə fincanı un
1 Yemək qaşığı köri
5 Su stəkanı ət suyu
1 Çay qaşığı limon suyu
3-4 dəstə cəfəri
duz
qara bibər

Hazırlanması:
Soğan və yerkökünü soyub kiçik küplər halında doğrayın. Duru yağ qızdırib soğanla və yerköküylə 5 dəqiqə qovurun. Un və köri sosunu qarışdıraraq bir neçə dəqiqə bişirin. Ət suyunu əlavə edib 5 dəqiqə qaynadın. Limon suyu, duz və qara bibəri əlavə edib 40 dəqiqə bişirin. Supu Blendrə tökərək onu qarışdırın. Petruşkaynan bəzəyib xidmət edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN