• Tomat şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 482

Tarix : 3-03-2016, 22:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
5 ədəd Pomidor
1 qaşıq Yağ
1 qaşıq tomat pastası
8 stəkan ət suyu (və ya toyuq suyu)
2 qaşıq Un

Hazırlanması:
Pomidorların qabıqlarını çıxardaraq rəndələyin. Bir qazanda yağı əridin, unu qataraq yağla qatışdırın üzərinə pomidor tomatıni və pomidorları qataraq yaxşıca qızardın. Bir az keçdikdən sonra ət sununu əlavə edin, duzunu da əlavə edərək 10 dəqiqə qaynadın. Xidmət edərkən üzərini rəndələnmiş pendiri səpin və ya cəfəri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
BİZİ İZLƏYİN