• Tomat şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5570

Tarix : 3.03.2016, 22:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
5 ədəd Pomidor
1 qaşıq Yağ
1 qaşıq tomat pastası
8 stəkan ət suyu (və ya toyuq suyu)
2 qaşıq Un

Hazırlanması:
Pomidorların qabıqlarını çıxardaraq rəndələyin. Bir qazanda yağı əridin, unu qataraq yağla qatışdırın üzərinə pomidor tomatıni və pomidorları qataraq yaxşıca qızardın. Bir az keçdikdən sonra ət sununu əlavə edin, duzunu da əlavə edərək 10 dəqiqə qaynadın. Xidmət edərkən üzərini rəndələnmiş pendiri səpin və ya cəfəri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Aynurr
Təşəkkürlər
17 noyabr 2015 10:51
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica