• Kəlləpaça (Xaş) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14799

Tarix : 16.03.2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Ət yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Qoyun kəlləsi – 214 q,
qoyun ayaqları – 179 q,
qarın – 47 q,
sarımsaq – 5 q,
sirkə -10 q,
duz.

Hazırlanması:
İlk emaldan keçirilib təmiz yuyulmuş qoyun kəlləsi, ayaqları və qarnı suda bişirilir. Əmələ gəlmiş kəf yığılır. Bişəndən sonra (6-7 saat ərzində) ət kəfgirlə çıxarılıb iri sümüklərdən ayrılır və 40-50 qram çəkidə doğranıb yenidən bulyonda bişirilir. Xörəyin yanına sarımsaqla sirkə qoyulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: sirkə, bişirilir, ayaqları, kəlləsi, qoyun, ayrılır, çəkidə, çıxarılıb, kəfgirlə, doğranıb, sümüklərdən, Xörəyin, sarımsaqla, qoyulur, yanına, ərzində, bulyonda, yenidən, yığılır, keçirilib
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN