• Çox ləzzətli qarox şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 27703

Tarix : 2.11.2015, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 qr qoyun və ya mal əti
4 x/q quru qarox
4 pomidor və ya 1x/q tomat
2 baş soğan
2 alma
8 ədəd albuxara
2 x/q ərinmiş yağ
5 s/t su
duz, istiot və zövqə görə darçın

Hazırlanması:
5 st suda Ət qaynadılır, duz vurulur. sonra yağda qızardılır və üzərinə çox xırda doğranmış soğan əlavə edilərək qovrulur.

qovrulmuş soğanlı ətin üzərinə pomidor və ya tomat vurulur. biraz tovlanandan sonra kubik şəklində doğranmış almalar əlavə edilir.
sonra ətin suyunda qarox pişirilir, albuxara əlavə olunur. qovurduğumuz ətli qarışımı qaroxlu şorbaya əlavə edirik 15dq pişiririk, zövqə görə ədviyatlar vurulur.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, vurulur, sonra, zövqə, doğranmış, pomidor, tomat, üzərinə, soğan, albuxara, qarox, olunur, edilir, şəklində, almalar, suyunda, pişirilir, qaroxlu, pişiririk, ədviyatlar
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN