• Pendirli brokkoli şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6067

Tarix : 29.03.2016, 10:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
300 q brokkoli
1 x.q. kərə yağı
1 dolu x.q. un
1 st. süd
2 st. su
2 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri
duz, istiot, pul bibər

Hazırlanması:
Buxarlı qazanda çiçəklərinə ayırdığınız brokkolini 5 dəqiqə bişirin. Sonra blenderə yığın. Bişdiyi sudan 0,5 st. da üzərinə töküb blenderdən keçirin.

Kərə yağını qazanda qızdırın, un əlavə edin, unun rəngi dəyişəndə daim qarışdıraraq süd və su əlavə edin. Brokkoli püresini, duz və istiotu əlavə edin. 1-2 buğum qaynadıqdan sonra ocaqdan götürün. Boşqablara çəkin. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş holland pendiri səpin. Suda bişmiş brokkoli və pulbibərlə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qazanda, holland, pendiri, keçirilmiş, sürtgəcdən, brokkoli, istiotu, buğum, püresini, qaynadıqdan, dəyişəndə, rəngi, sonra, qarışdıraraq, Brokkoli, Üzərinə, pulbibərlə, bəzəyin, olsun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica