• Aş şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13691

Tarix : 17.06.2016, 23:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
2 Şorba Qaşığı Ərinmiş yağ
2 Ədət Soğan
1 Şorba Qaşığı Tamat
150 qr. Qıyma
1 Su Bardağı Ətsuyu
1 Su Bardağı Su
1 Çay Bardağı Qaynanmış Noxud
1 Çay Bardağı Qaynanmış Yaşıl Mərcimək
Qarabibər
1 Çay Bardağı Ərişdə
Duz, Qırmızıbibər, Nanə

Hazırlanması:
Qıymanı, duz və qarabibərlə yoğurun. Kiçik parçalara qoparın.Əlinizdə yuvarlayaraq balaca küftə şəkli verin. Soğanları yeməklik doğrayın. Qızdırılmış yağda qovurun. Tamatı da əlavə edip qarıştırın.
Küftələri də soğanın yanına alıb diqqətlicə çevirməyə davam edin. Ətsuyu və 4 su bardağı suyu əlavə edin. Qaynayınca mərcimək və noxudu qatın. Ən son olaraq ərişdələri əlavə edin. QapağınıBağlayın 10 dəqiqə daha pişirin. Üzərinə qırmızıbibər və nanə səpib servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: Bardağı, əlavə, Qaynanmış, Ətsuyu, Qaşığı, Şorba, diqqətlicə, yanına, çevirməyə, davam, bardağı, soğanın, Küftələri, qarıştırın, Qaynayınca, yağda, qovurun, Tamatı, olaraq, qırmızıbibər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN