• Sulu xəngəl resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8969

Tarix : 20.06.2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Xəmir üçün:

Un
1 yumurta
Su
Duz

Şorba üçün:
Xırda hissələrə bölünmüş qoyun əti 500 gr.
Baş soğan 2
Noxud
Duz
İstiot
Tomat pastası – 1 ç.q.
Sirkə
Sarımsaq

Hazırlanması:
Xəngəlin xəmiri düşbərə xəmiri kimi hazırlanır və eləcə də kəsilir.
Kvadratlar taxtanın üstünə yığılır və qurudulur. Doğranmış xəngəli dərhal bişirmək olar.
Əgər istəsəniz, yaxşıca qurudub sonraya da saxlaya bilərsiniz. Bunun üçün qurumuş xəngəli elastik və ya şüşə qaba yığıb, ağzını bağlamaq lazımdır.
Noxud axşamdan soyuq suda isladılır və səhər yarımçıq bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: sarmsaq, Noxud, xəmiri, xəngəli, sonraya, saxlaya, bilərsiniz, Bunun, yaxşıca, dərhal, Doğranmış, bişirmək, istəsəniz, qurumuş, qurudub, elastik, səhər, isladılır, yarımçıq, bişirilir, olsun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica