• Yaşıl şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18658

Tarix : 13.07.2014, 18:08

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Toyuq filesi – 250 q
Yumru düyü – 60 q
Kərə yağı – 150 1
Baş soğan – 1 ədəd
Kök – 2 ədəd
Kartof – 2 ədəd
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Alça – 3-4 ədəd
Göyərti (keşniş, şüyüd, göy soğan, nanə) hərəsindən ½ dəstə
Qaynar su
Toyuq bulyonu – 1 ədəd
Xama
Duz, istiot

Hazırlanması:
Baş soğan, göyərti xırda, kartof, toyuq filesi, bibər kubvarı doğranılır, kök sürtgəcdən keçirilir.
Qazana kərə yağı əlavə edilir və əvvəlcə soğan qovrulur, daha sonra kök, bibər, toyuq filesi əlavə olunub yenidən qovrulur.
Qovrulmuş ərzaqların üzərinə qaynar su, bulyon , duz və istiot əlavə edilir.
Qaynayan bulyona düyü, kartof və axırda göyərti əlavə edilib bişirilir.
Şorbanın hazır olmasına yaxın alça əlavə olunur.
Şorba süfrəyə verilərkən üzərinə xama qoyulur.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, soğan, filesi, toyuq, kartof, bibər, qovrulur, edilir, göyərti, üzərinə, istiot, Toyuq, qaynar, bulyon, verilərkən, Qaynayan, olsun, Qovrulmuş, ərzaqların, bulyona
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN