• Qaymaqlı tomat şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11217

Tarix : 13.07.2014, 18:13

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Tomat pastası – 150 q
Un – 50 q
Dəfnə yarpağı – 2-3 ədəd
Duru yağ – 80 q
Parmezan pendiri
Qaymaq
Suxarı
Pul bibər, duz və istiot

Hazırlanması
Yağda qovrulmuş unun və tomat pastasının üzərinə su əlavə edilib zəif odda qaynamağa qoyulur.
Qaynayan şorbaya dəfnə yarpağı, pul bibər, duz və istiot əlavə edilir.
Hazır şorbanın üzərinə qaymaq, suxarı əlavə olunur, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri səpilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, bibər, üzərinə, pendiri, istiot, yarpağı, Hazır, şorbanın, olsun, dəfnə, şorbaya, qaymaq, edilir, suxarı, sürtgəcdən, keçirilmiş, səpilir, Qaynayan, olunur, parmezan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
emis
cox dadli gorunur
16 iyul 2014 21:19
1
BİZİ İZLƏYİN