Tərkibi:Tomat pastası – 150 q
Un – 50 q
Dəfnə yarpağı – 2-3 ədəd
Duru yağ – 80 q
Parmezan pendiri
Qaymaq
Suxarı
Pul bibər, duz və istiot
HazırlanmasıYağda qovrulmuş unun və tomat pastasının üzərinə su əlavə edilib zəif odda qaynamağa qoyulur.
Qaynayan şorbaya dəfnə yarpağı, pul bibər, duz və istiot əlavə edilir.
Hazır şorbanın üzərinə qaymaq, suxarı əlavə olunur, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri səpilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, bibər, üzərinə, pendiri, istiot, yarpağı, Hazır, şorbanın, olsun, dəfnə, şorbaya, qaymaq, edilir, suxarı, sürtgəcdən, keçirilmiş, səpilir, Qaynayan, olunur, parmezan