Tərkibi:- şampinyon göbələyi - 0,5 kq
- əridilmiş pendir - 150-200 qr
- soğan - 1 ədəd
- göyərti və duz zövqə görə
Hazırlanması:Göbələklər doğrandıqdan sonra zeytun yağında soğanla qovrulur. Qazanda iki litr su qaynadılır və pendir qaynayan suda əridilir. Bir neçə dəqiqə qaynadıqdan sonra göbələk əlavə edib süfrəyə verilir. Sonda isə supun üzərinə bir qədər göyərti doğranılır.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, göyərti, pendir, əlavə, süfrəyə, göbələk, qaynadıqdan, əridilir, dəqiqə, Sonda, qədər, doğranılır, üzərinə, supun, qaynayan, verilir, Qazanda, zövqə, Göbələklər, soğan