• Azkalorili göbələk şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 812

Tarix : 26-09-2016, 22:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
- şampinyon göbələyi - 0,5 kq
- əridilmiş pendir - 150-200 qr
- soğan - 1 ədəd
- göyərti və duz zövqə görə

Hazırlanması:
Göbələklər doğrandıqdan sonra zeytun yağında soğanla qovrulur. Qazanda iki litr su qaynadılır və pendir qaynayan suda əridilir. Bir neçə dəqiqə qaynadıqdan sonra göbələk əlavə edib süfrəyə verilir. Sonda isə supun üzərinə bir qədər göyərti doğranılır.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, göyərti, pendir, əlavə, süfrəyə, göbələk, qaynadıqdan, əridilir, dəqiqə, Sonda, qədər, doğranılır, üzərinə, supun, qaynayan, verilir, Qazanda, zövqə, Göbələklər, soğan
BİZİ İZLƏYİN