• Köklü əriştə şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 416

Tarix : 25-07-2014, 02:19

Bölmə : Sulu yeməklər / Toyuq yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 litr su
1 ədəd toyuq döş əti
3 ədəd kök
3 yemək qaşığı əriştə
Zövqünüzə görə duz, qara bibər
Yarım limonun suyu

Hazırlanması:

Köklərin qabıqlarını soyub, halqa şəklində doğrayın.
Toyuq ətlərini kub şəklində doğrayın.
Dərin bir qazana kök, su, limon suyu, döş əti, duz və qara bibəri alın.
Kökləri yumşalana qədər yüksək istilik üzərində bişirin.
Əriştələri qazana əlavə edib, yumşalana qədər qaynadın.
Kasalara pay edin və xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, qazana, yumşalana, şəklində, doğrayın, limon, bibəri, yüksək, Kökləri, üzərində, Kasalara, xidmət, olsun, qaynadın, əlavə, bişirin, Əriştələri, istilik, ətlərini, Zövqünüzə
BİZİ İZLƏYİN