• Bananlı sultan dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 787

Tarix : 1-02-2017, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
5 stəkan süd
1 su stəkanından bir barmaq əksik un
1 yemək qaşığı nişasta
1 su stəkan şəkər
2 yemək qaşığı kərəyağı
1 paket vanil

İçi üçün:
banan
Damla şokolad
qoz

çölü üçün:
1 paket rondodan keçirilmiş peçenye

Bəzəmək üçün:
Şokolad sousu
Toz fıstıq

Hazırlanması:
Peçenyeləri rondodan keçirək və tavaya yayaq.
Muhallebisi üçün bütün ərzaqları qazana qoyaq və kərəyağ istisna olmaqla çırpıb qaynadaq.
Ən sonda altı söndürülür kərəyağ atılır mikser ilə çırpılır 5 dəqiqə tavaya peçenyelərin üzərinə tökülür.
Biraz soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun 1 saat saxlayıb çıxarın.
Uzunlamasına kəsin.
Uc hissələrə qoz ya da banan damla şokolad qoyub rulon halında bükün.

Nuş olsun!
Etiketlər: banan, stəkan, şokolad, rondodan, tavaya, kərəyağ, paket, yemək, qaşığı, üzərinə, sonda, Biraz, tökülür, peçenyelərin, atılır, mikser, soyuduqdan, çırpılır, dəqiqə, söndürülür
BİZİ İZLƏYİN