Tərkibi:5 stəkan süd
1 su stəkanından bir barmaq əksik un
1 yemək qaşığı nişasta
1 su stəkan şəkər
2 yemək qaşığı kərəyağı
1 paket vanil
İçi üçün:banan
Damla şokolad
qoz
çölü üçün: 1 paket rondodan keçirilmiş peçenye
Bəzəmək üçün:Şokolad sousu
Toz fıstıq
Hazırlanması:Peçenyeləri rondodan keçirək və tavaya yayaq.
Muhallebisi üçün bütün ərzaqları qazana qoyaq və kərəyağ istisna olmaqla çırpıb qaynadaq.
Ən sonda altı söndürülür kərəyağ atılır mikser ilə çırpılır 5 dəqiqə tavaya peçenyelərin üzərinə tökülür.
Biraz soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun 1 saat saxlayıb çıxarın.
Uzunlamasına kəsin.
Uc hissələrə qoz ya da banan damla şokolad qoyub rulon halında bükün.
Nuş olsun!
Etiketlər: banan, stəkan, şokolad, rondodan, tavaya, kərəyağ, paket, yemək, qaşığı, üzərinə, sonda, Biraz, tökülür, peçenyelərin, atılır, mikser, soyuduqdan, çırpılır, dəqiqə, söndürülür