• Sulu kotlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5062

Tarix : 4.12.2016, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr quzu əti
3 ədəd baş soğan
150 qr kərə yağı
1,5 st. su
Duz, istiot

Hazırlanması:
Ət və 1 ədəd soğan ətçəkən maşından keçirilir. Qarışığa duz və istiot səpilib qarışdırılır. Farşdan xırda kotletlər (uzunsov) hazırlanır, yağda qızardılıb kənara qoyulur. 2 ədəd soğan xırda doğranıb yağda qovrulur. Qızarmış soğanın üstünə kotlet əlavə edilib su tökülür. Sulu kotlet zəif odda 15 dəqiqə bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: soğan, kotlet, xırda, yağda, istiot, üstünə, soğanın, qovrulur, doğranıb, Qızarmış, əlavə, bişirilir, dəqiqə, tökülür, edilib, qoyulur, kənara, Farşdan, qarışdırılır, səpilib
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica