• Buğdalı soyuq şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10103

Tarix : 8.08.2014, 23:41

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 st. buğda
0,5 st. noxud
1,5 kq qatıq
3 st. su
duz
nanə
pul bibər

Hazırlanması:
Buğda və noxudu bir gecə öncədən ayrı-ayrı isladın. Səhəri gün sularını süzün, ayrılıqda yumşalanadək bişirin. Bişəndən sonra sularını süzüb soyudun. Noxudun qabıqlarını çıxarın. Qatığı qazanda çalın, noxud, buğda, duz və nanə əlavə edib, qarışdırın. Üzərinə pul bibər səpin, nanəylə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: bibər, noxud, sularını, buğda, qazanda, çalın, Qatığı, qabıqlarını, Noxudun, əlavə, çıxarın, Üzərinə, bəzəyin, olsun, nanəylə, səpin, soyudun, qarışdırın, Bişəndən, öncədən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN