• Avokadolu ispanaq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2540

Tarix : 10.01.2017, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
50 q quzuqulağı
50 q ispanaq
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
1 avokado
30 q cəfəri
450 ml su
4 x.q. zeytun yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
Baş soğanı xırda doğrayıb zeytun yağında qovurun.

Əvvəl ispanaqla quzuqulağının xırda doğranmış saplaqlarını qovurun, yumşalanda isə ispanaqla quzuqulağının yarpaqlarını əlavə edib qoyurun.
Su töküb azca qaynadın.
Avokadonun qabığını soyub doğrayın, əlavə edin.
Xırda doğranmış sarımsaq qatın.
Blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Sonda cəfəri əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, xırda, doğranmış, quzuqulağının, ispanaqla, qovurun, zeytun, sarımsaq, cəfəri, Avokadonun, doğrayın, qabığını, soyub, Blenderdə, alınanadək, xırdalayın, Sonda, kütlə, eynicinsli, qatın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica