• Köz badımcan şorbası resept

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8310

Tarix : 25.03.2017, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Chef Mübariz




Tərkibi:
4 ədəd badımcan - közlenmiş, qabıqları soyulmuş
4 stəkanı toyuq suyu
2 diş sarımsaq
1 çay qaşığı toz qırmızı bibər
4 ədəd arpacıq soğan
1 yemək qaşığı kərə yağı
1 çay qaşığı darçın
3-4 budaq cəfəri
duz
qara bibər

Hazırlanması:
Soğan və sarımsağı kərə yağında qızarıncaya qədər qovurun. Badımcanları əlavə edib qovurmağa davam edin. Qırmızı toz bibər, darçın, duz və qara bibəri əlavə edib qovurun, ədviyyatlar aromalarını buraxınca toyuq suyunu əlavə edin və qaynamağa buraxın. qaynadıqdan sonra altını azaltmaq və belə bütün ləzzətlər bir-birinə keçənə qədər 5 dəqiqə daha bişirin. Blender ilə şorbanı püre halına gətirin. Qıyılmış cəfəri yarpaqları ilə bəzəyərək xidmət edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qaşığı, bibər, qovurun, toyuq, darçın, qədər, cəfəri, bütün, azaltmaq, altını, qaynamağa, suyunu, buraxın, qaynadıqdan, sonra, ləzzətlər, dəqiqə, Qıyılmış, gətirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN