• Ovdux resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1358

Tarix : 6.04.2017, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Xatirə


Tərkibi:
adambaşı 100 q mal əti
200 q qatıq
100 q təzə xiyar
40 q göy soğan
keşniş, reyhan, şüyüd
1 yumurta
duz

Hazırlanması:
Ovdux hazırlamaq üçün qaynar su soyudulur və əvvəlcədən çalınmış qatıq həmin suda açılır. Xiyar soyulub xırda-xırda doğranır. Mal əti ayrıca bişirilib soyudulur və xırda tikəciklər şəklində doğranır. Sonra yumurta bərk bişirilib soyulur və dilim şəklində doğranır. Bura doğranmış keşniş, reyhan, şüyüd və soğan əlavə olunub suda açılmış qatıqda qarışdırılır, içinə duz töküb soyuducuya qoyulur.

Ovdux soyuq halda süfrəyə verilir.

QEYD: Ovdux ətsiz də bişirilə bilər.

Nuş olsun!

Etiketlər: Ovdux, xırda, doğranır, şəklində, soyudulur, yumurta, bişirilib, qatıq, soğan, keşniş, şüyüd, reyhan, içinə, töküb, qarışdırılır, olunub, soyuducuya, qatıqda, açılmış, qoyulur
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica