• Tərəvəzli payız şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 782

Tarix : 6.05.2017, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Toyuq filesi – 200 qr
Qırmızı və yaşıl bibər – hərəsindən 1 ədəd
Baş soğan – 1 ədəd
Pomidor – 1 ədəd
Kök – 1 ədəd
Kartof – 1 ədəd
Badımcan (xırda) – 2 ədəd
Zeytun yağı
Şüyüd, keşniş – ½ hissə
Sarıkök, duz və istiot

Hazırlanması:
Toyuq filesi bişirilir, bulyondan çıxarılıq xırda doğranılır. Kartof xırda doğranılıq və bulyonda bişirilir. Baş soğan da xırda doğranılır, yağda qovrulur, üzərinə xırda doğranılmış kök, bibər, qabığı soyulmuş pomidor, duzlu suda acısı çıxarılmış badımcan əlavə edilib zeytun yağında yağa düşənə qədər qovrulur. Duz, istiot və sarıkök vurulur. Sonda tərvəz qovurması və toyuq filesi bulyona əlavə edilir bir az qaynadılır. Sonda üzərinə xırda doğranılmış göyərti əlavə edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırda, əlavə, filesi, doğranılır, bişirilir, Toyuq, doğranılmış, edilir, Sonda, istiot, üzərinə, qovrulur, soğan, Kartof, bibər, qədər, düşənə, zeytun, badımcan, edilib
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica