• Xırda vermişelli, göbələkli şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 830

Tarix : 7.05.2017, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Su – 1.2 litr
Təzə göbələk – 300 qram
Mal əti – 100 qram
Baş soğan – 1ədəd
Kök – 1 ədəd
Sarımsaq – 1 diş
Xırda vermişel – 20 qram
Pomidor – 2 ədəd
Zeytun yağı – 1x.q
Limon suyu – 1 x.q
Parmezan pendiri – 2 x.q

Hazırlanması:
Ət xırda dördkünc doğranıb suda bişirilir. Üzərinə bütöv baş soğan əlavə edilir (soğanı sonra çıxara bilərsən). Şorbaya halqavarı doğranmış göbələk, xırda dördkünc doğranmış pomidor, kök, sarımsaq əlavə olunur. Tərəvəzlər bişənə yaxın şorbaya xırda vermişel əlavə olunur, zeytun yağı və limon suyu tökülür. Hazır şorbaya rəndələnmiş parmezan pendiri səpilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, xırda, soğan, şorbaya, olunur, göbələk, doğranmış, pendiri, dördkünc, vermişel, Hazır, rəndələnmiş, sarımsaq, parmezan, pomidor, Tərəvəzlər, bişənə, halqavarı, limon, səpilir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica