• Quru lobya şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2147

Tarix : 11.05.2017, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Quru lobya – 2 stəkan
Baş soğan – 2 ədəd
Kərə yağı – 2 x.q.
Pomidor tomatı – 1 x.q.
Bibər tomatı – 1 x.q.
Qaynadılmış su – 5 stəkan
Zövqə görə istəsəniz servis edərkən üzərinə keşniş doğraya bilərsiniz.

Hazırlanması:
Quru lobyanı axşamdan təmizləyib, yaxşıca yuyub isti suda islağa qoyuruq. Səhər isə suda tam bişənə qədər bişiririk. Soğanı xırda doğrayıb, yağda üzərinə duz, istiot əlavə edib qızarana qədər qovururuq. Sonra tomatları əlavə edib 2-3 dəqiqə dadı çıxana qədər qarışdırıb suyu əlavə edirik. Su qaynayanda lobyanı əlavə edirik. Zövqə görə duz da qoyuruq. Bişdikdə isə üzərinə istiot əlavə edirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qədər, edirik, üzərinə, lobyanı, istiot, qoyuruq, Zövqə, stəkan, tomatı, yağda, xırda, bişiririk, Soğanı, doğrayıb, qovururuq, çıxana, qarışdırıb, qaynayanda, dəqiqəərzində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica