• Xocavənd bölgəsinə xas olan dovğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 170

Tarix : 12-05-2017, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qatıq – 3 lt.
Keşniş – 2 dəstə
İspanaq – 2 dəstə
Nanə – 50 qr.
Yumurta – 1 ədəd
Un – 40 qr.
Duz – 10 qr.

Hazırlanması:
Təzə qatığın içərisinə yumurta və un vurularaq qaşıqla qatışdırılır. Buraya keşniş, ispanaq, nanə və yumru düyü vurularaq orta istilikdə odun üzərində taxta qaşıqla asta-asta bulanır. Düyüsü\bişdikdə dovğa hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşıqla, dəstə, vurularaq, üzərində, istilikdə, yumru, taxta, bulanır, hazırdır, dovğa, bişdikdə, Düyüsü, ispanaq, Buraya, Yumurta, İspanaq, Keşniş, qatığın, içərisinə, Qatıq
BİZİ İZLƏYİN