• Un şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 294

Tarix : 16-05-2017, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Pomidor – 5 ədəd
Yağ – 3 x.q.
Un – 1.5 qəhvə stəkanı
Su – 8 stəkan
Süd – 1 stəkan
Yumurta sarısı – 3 ədəd
Duz

Hazırlanması:
Pomidorlar yuyulur, qabıqları soyulur, yağsız halda püre şəklinə gələnə qədər bişirilir. Un yağda çəhrayılaşana qədər bişirilir. Sonra az-az suyu və püre halında olan pomidorları əlavə edib, duz də töküb bişiririk. Yumurtanın sarısını südlə yaxşısa qarışdırıb şorbaya az-az əlavə edin. Hamsını qarışdırdıqdan sonra bir az qaynadıb sobadan götürün.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, bişirilir, stəkan, əlavə, südlə, sarısını, Yumurtanın, bişiririk, töküb, yaxşısa, qarışdırıb, qaynadıb, sobadan, götürün, sonra, qarışdırdıqdan, şorbaya, Hamsını, pomidorları, çəhrayılaşanaqədər, bişirilir, stəkan, əlavə, südlə, sarısını, Yumurtanı
BİZİ İZLƏYİN