• Kərəkoş şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 154

Tarix : 18-05-2017, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Qatıq – 1 lt.
Su – 1lt.
Xama – 150 qr.
Un – 100 qr.
Yumurta – 1 ədəd
Nanə qurusu – 4 x.q.
Duz

Hazırlanması:
Qatığa su qatılıb qarışdırılır. Xama, yumurta və un başqa qabda çalınaraq qatığın üzərinə əlavə edilir. Kərəkoş arası kəsilmədən qarışdırılaraq bişirilir. Bişənə yaxın nanə qurusu və duz əlavə olunub odun üzərindən götürülür.

Nuş olsun!
Etiketlər: qurusu, əlavə, qarışdırılaraq, kəsilmədən, Kərəkoş, bişirilir, arası, Bişənə, götürülür, üzərindən, olunub, yaxın, edilir, üzərinə, qarışdırılır, qatılıb, Qatığa, Yumurta, yumurta, başqa
BİZİ İZLƏYİN