• Bulğurlu mərcimək şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3595

Tarix : 27.05.2017, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
*Toyuq bulyonu;
*Bulğur;
*Mərcimək;
*Pomidor;
*Baş soğan;
*Kartof;
*Dəniz duzu, istiot.

Hazırlanması:
Qaynayan bulyona bulğur və qırmızı mərcimək yuyulub atılır. Kartof soyulur doğranılır və bulyona əlavə olunur. Kərə yağında soğan qızardılır və pomidor doğranılıb əlavə olunur tavaya.

Pomidor yumuşaldıqdan sonra tavanın içindəkilər bulyona əlavə olunur. Süfrəyə quru nanə, göy sarımsaq və limon şirəsi əlavə olunub verilir.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, bulyona, olunur, Kartof, soğan, Pomidor, pomidor, sonra, yumuşaldıqdan, tavaya, doğranılıb, tavanın, Süfrəyə, olunub, verilir, şirəsi, limon, qızardılır, sarımsaq, içindəkilər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN