Tərkibi:●3,4 ədəd kartov
●2,3 ədəd pirasa (kəvər soğanı)
●2,3 diş sarımsaq
●1ədəd quru soğan
●2 qaşıq kərə yağı
●200 qram qaymaq (yoxdursa sud)
●200 qram su
●duz,istiot
Hazırlanması:Əvvəlcə kartovları doğrayıb suyu əlavə edib qoyun qaynamağa.Bu zaman pirasa və soğanı xırda formada doğrayın, və sarımsaqları sürtkəcdən keçirin.Tavaya kərə yağını əlavə edib bu 3 kompanenti karamelizə olana qədər qovurun.Duzunu və istiotunu da əlavə edin.Qaynanmış kartovun üzərinə əlavə edib blendordan keçirin.Sonda üzərinə qaymağı əlavə edib qarışdırın...Çox sulu olmamalıdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, üzərinə, soğanı, keçirin, pirasa, olana, qədər, yağını, Tavaya, qovurun, kompanenti, karamelizə, Qaynanmış, qaymağı, qarışdırın, olmamalıdır, Sonda, blendordan, istiotunu, sürtkəcdən