• Şotland şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1029

Tarix : 4.07.2017, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●3,4 ədəd kartov
●2,3 ədəd pirasa (kəvər soğanı)
●2,3 diş sarımsaq
●1ədəd quru soğan
●2 qaşıq kərə yağı
●200 qram qaymaq (yoxdursa sud)
●200 qram su
●duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə kartovları doğrayıb suyu əlavə edib qoyun qaynamağa.Bu zaman pirasa və soğanı xırda formada doğrayın, və sarımsaqları sürtkəcdən keçirin.Tavaya kərə yağını əlavə edib bu 3 kompanenti karamelizə olana qədər qovurun.Duzunu və istiotunu da əlavə edin.Qaynanmış kartovun üzərinə əlavə edib blendordan keçirin.Sonda üzərinə qaymağı əlavə edib qarışdırın...Çox sulu olmamalıdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, üzərinə, soğanı, keçirin, pirasa, olana, qədər, yağını, Tavaya, qovurun, kompanenti, karamelizə, Qaynanmış, qaymağı, qarışdırın, olmamalıdır, Sonda, blendordan, istiotunu, sürtkəcdən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Helina
pirasa bilmirem nedi mene komek ede bilersiz?

Pırasa (Kəvər soğanı) - Soğan cinsindən olan bitkidir.
5 iyul 2017 13:20
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica