• Gül kələmi yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1451

Tarix : 12.09.2017, 12:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Hüsniyyə




Tərkibi:
Yarım gül kələmi
4 orta ölçüülü pomidor
1 baş soğan
1 diş sarımsaq
2 qaşıq tomat pastası və ya ketçup
Biraz bitki yağı
Duz
1/3 ç.q Qara və qırmızı istiot
1/3 ç.q Sarıkök
1/3 ç.q Zəncəfil
1/3 ç.q Darçın

Hazırlanması:
Soğanı və sarımsağı kub-kub doğruyub bitki yağında azca öldürün və bütün ədviyyatları və tomatı əlavə edin üstünə kələmləri töküb, yaxşıca qarışdırın, kələm tam qarışsın ədviyyatlarla(rəngi narıncı olacaq) və pomidoru da qabığını soyub kub-kub doğruyub, tökün tavaya və qapağı örtüb, qoyun bişsin. Kələmlər öləndə artıq bişmiş sayılır. Süfrəyə verəndə üzərinə petruşka və ya nanə doğruyun,mən xiyar dilimləri ilə bəzədim ,həm də xiyarla əla oldu yeyərkən.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, doğruyub, qapağı, tavaya, bişsin, örtüb, tökün, qoyun, soyub, rəngi, ədviyyatlarla, narıncı, olacaq, qabığını, pomidoru, Kələmlər, öləndə, xiyar, doğruyun, dilimləri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN