Tərkibi:4 dilim çörək
1 orta boy badımcan
2 pomidor
1/2 yaşıl bolqar bibər
1/2 narıncı-sarı bolqar bibər
reyhan (qara və ya ağ)
2 dilim holland pendiri
2 x.q. qaymaqlı pendir (philadelphia, hochland)
qızartmaq üçün bitki yağı
Hazırlanması:1.Badımcanı kəsib acılığı çıxardırıq. Nazik və uzunsov kəsib bitki yağında qızardırıq. Salfetə yığırıq ki, artıq yağı çəkilsin.
2.Çörəkləri tavada biraz qızdırırıq. İki çörəyin üstünə qaymaq pendiri çəkirik.
3.Pendir çəkilmiş çörəklərin üstünə badımcan dilimi qoyuruq. Üstünə xalqa doğranmış pomiror və bibərləri qoyuruq. Reyhanla bəzəyirik. Sonda holland pendiri dilimi ilə örtürük və üstündən qalan çörəyi qoyuruq
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: pendiri, qoyuruq, kəsib, dilimi, bitki, dilim, holland, üstünə, badımcan, bolqar, bibər, çörəyin, qızdırırıq, çörəklərin, Pendir, Üstünə, çəkirik, qaymaq, çəkilmiş, doğranmış