• Pendirli pırasa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1 079

Tarix : 12-05-2021, 10:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kq pırasa
3 dənə soğan
2 yerkökü
2 capia bibəri
4 yaşıl bibər
3 yumurta
1 stəkan qatıq
1 stəkan qarğıdalı unu
Yarım stəkan yağ
Yarım paket qabartma tozu
Yarım bar sürtgəcdən keçirilmiş ağ pendir

Hazırlanması:
4 qaşıq yağda 1 kq pırasa, 3 dənə soğan, 2 sürtgəcdən keçirilmiş yerkökü, 2 baş bibər və 4 yaşıl bibər bişiririk.
3 yumurta, 1 stəkan qatıq, yarım stəkan duru yağ çırpırıq və yarım blok sürtgəcdən keçirilmiş ağ pendir əlavə edirik, sonra qarışdırdığımız xərcə əlavə edirik.
Sonda bir stəkan qarğıdalı unu və yarım paket qabartma tozu ilə yaxşıca qarışdırın və sobaya davamlı bir qabda 180 ° sobada 40-45 dəqiqə bişirin.
Həmişə dediyimiz kimi, bişirmə müddəti sobadan sobaya dəyişdiyindən onu izləmək faydalıdır.

Nuş olsun!
BİZİ İZLƏYİN