• Barmaq yedirən səhər yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1905

Tarix : 28.06.2021, 18:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
7-8 kənd bibəri
6 çerri pomidoru
Çeddar pendir dilimləri
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı çili bibəri
Yarım çay qaşığı zeytun yağı

Hazırlanması:
Materialları insan sayına görə artırmaq və ya azaltmaq olar.
Bibər doğranır. Yapışmayan bir qaba qoyun və zeytun yağı ilə qovurun.
Bibər qızardıldıqda yarıya bölünən pomidorlar əlavə olunur. Pomidorlar tərs çevrilir. Duz əlavə olunur.
Nəhayət, dilim çedar pendiri əlavə olunur və pendir əriyənə qədər qapağı bağlı vəziyyətdə az odda bişirilir.
Bibər gəzdirilir və sobadan çıxarılır.

Nuş olsun!


Etiketlər: qaşığı, Bibər, olunur, əlavə, bibəri, pendir, zeytun, çedar, pendiri, dilim, çevrilir, Pomidorlar, əriyənə, Nəhayət, bağlı, sobadan, çıxarılır, olsun, gəzdirilir, bişirilir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN