Tərkibi:4 yumurta
3 kartof
3 kabak
1 böyük çay qaşığı yağ
Yarım dəstə cəfəri
Yarım dəstə şüyüd
1 çay qaşığı bibər
Duz
Yarım paket qabartma tozu
1 stəkan un
Hazırlanması:Bir qabda kabak və kartof xaricindəki bütün maddələri götürün və hərtərəfli qarışdırın.
Sonra kabakı və kartofu soyun və rəndələyin.Suyunu sıxın, əlavə edin, yaxşı qarışdırın, yağlı kağız qabına tökün və bərabər şəkildə yayın.
190 dərəcə qızarana qədər bişirin
Nuş olsun!
Etiketlər: Yarım, dəstə, qaşığı, qarışdırın, kabak, kartof, yağlı, kağız, qabına, yaxşı, sıxın, rəndələyin, Suyunu, tökün, əlavə, şəkildə, qədər, bişirin, olsun, qızarana