Tərkibi:keşniş
şüyüd
sarımsaq
nanə
yumurta
bitki yağı
duz, istiot
Hazırlanması:Keşniş, şüyüd, sarımsaq və nanəni yuyub, xırda doğrayın, üzərinə istiot, duz və yumurta əlavə edib çalın.
Tavada yağı qızdırın, göyərti ilə çalınmış yumurtanı tökün, üstünü hamarlayın.
Yumurta bərkidikdən sonra kükünü iki və ya dörd hissəyə bölüb çevirin, digər üzü də qızarsın. Süfrəyə verdikdə üzərinə yağ tökün və yanına qatıq qoyun.
Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, üzərinə, sarımsaq, istiot, şüyüd, tökün, çevirin, bölüb, hissəyə, sonra, Yumurta, bərkidikdən, kükünü, Süfrəyə, qatıq, qoyun, olsun, yanına, verdikdə, qızarsın