• Fırında gül kələmi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14787

Tarix : 14.03.2016, 21:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 kiçik boy gül kələmi,
1 orta soğan,
1 şorba qaşığı yağ,
4 şorba qaşığı un,
3 yumurta,
Yetərincə duz,
Istiot,
1\2 dənə cəfəri,
1\2 dənə şüyüd,
1 çay qaşığı soda,

Hazırlanması:
Gül kələmlərini bol suda bişirin.
Süzdükdən sonra qaşıqla möhkəm əzib püre halına gətirin.
Qazanda bir qaşıq yağda doğranmış soğanları azca qızardın.
Içərisinə gül kələmini də ataraq 1- 2 dəqiqə yenidən qovurun.
Soyuduqdan sonra bütün ərzaqları da içinə qataraq qarışdırın.
Gül kələmi püresini yağlanmış tavada , qızğın fırında bişirin.
Not : arzu edərsiniz üzərinə holland pendiri də tökə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, sonra, şorba, bişirin, kələmi, ərzaqları, içinə, qarışdırın, bütün, qataraq, qovurun, ataraq, dəqiqə, yenidən, püresini, Soyuduqdan, olsun, edərsiniz, üzərinə, holland
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
Roya
cox dadli gorunur tesekkur
13 iyul 2015 13:37
1
HƏR YERƏ SƏNİ YAZARAM...AMMA ÖLSƏMDƏ SƏNƏ YAZMARAM!!!!
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN