• Şakşuka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 377

Tarix : 12-03-2016, 20:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
2 pomidor,
Yarım alma,
1 orta soğan,
2 diş sarımsaq,
1 dəstə cəfəri,
Zeytun yağı,
Pul bibər,
Istiot, duz,

Hazırlanması:
Tavanı ocağa qoyun.
Bir miqdar zeytun yağı tökün.
Taxta qaşıqla tavaya yayın.
Sarımsaqları doğrayıb tavaya atıb qovurun.
Soğanları doğrayıb əlavə edin.
Qovurmanı davam edin.
Tərəvəzləri doğrayın.
Kök, kabak, badımcanları tavaya əlavə edin.
Hamısını qarışdırın.
Quşbaşı doğranmış pomidorları əlavə edin.
Duz, pul bibər, istiot səpin.
Bir az daha qarışdırın.
Yarım almanı qabıqlarını soymadan üçə bölün.
Servis tabağına yerləşdirin.
Şakşukayı servis tabağına alın və pomidor və cəfəri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!
Etiketlər: tavaya, əlavə, qarışdırın, tabağına, doğrayıb, bibər, cəfəri, pomidor, Yarım, pomidorları, Quşbaşı, doğranmış, Hamısını, kabak, badımcanları, istiot, soymadan, Şakşukayı, servis, bəzəyin
BİZİ İZLƏYİN