• Közlənmiş qırmızı bibərləri dondurucuda necə saxlamaq olar?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 124

Tarix : 11-08-2015, 16:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qırmızı bibər,
Sarımsaq ,
Aliminium folya,
Bağlana biləcək torba,

Hazırlanması:
Qırmızı bıbərləri yuyun.
Baş hissələrini kəsərək oyun.
Toxum qismini çıxardın.
Yerə vuraraq toxumalrının tamamən tökülməsinə çalışın.
Fırın sinisinə bibərləri düzün.
Əvvəlcədən 200 dərəcə qızdırılmış fırında bibərləri yarım saata yaxın bişirin.
İsti –isti qabıqlarını soyun.
Istər doğrayın, ıstərsəniz də bütöv halda torbalara yığın.
İstərsiniz yanına sarımsaq da qoya bilərsiniz.
Sonra dondurmaya yığa bilərsiniz.
Qış üçün qırmızı bıbərləriniz artıq hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: bilərsiniz, bibərləri, Qırmızı, Istər, soyun, ıstərsəniz, bütöv, doğrayın, saata, yarım, yaxın, bişirin, halda, qabıqlarını, yığın, bıbərləriniz, qırmızı, artıq, hazırdır
BİZİ İZLƏYİN