• Soğan konservi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 170

Tarix : 6-02-2016, 16:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
soğan
zeytun yağı

Hazırlanması:
Soğanları yeməklik doğrayın.
Bir az zeytun yağıyla yemək hazırlayarkən olduğu kimi qovurun.
Çox qızartmayın.
Tamamən qovurduqdan sonra təmiz bankalara yığıb ağzını bərk bağlayın və tərs çevirin. Soyuyunca sərin bir yerdə saxlayın.
Soğanı banka əvəzinə saxlama qablarına yığıb soyuducuda saxlaya bilərsiniz..
Xüsusi ilə yazda cücərməyə başlayan soğanları belə saxlamaq daha da əlverişlidir.
Yeməklərinizə konservadan 1 və ya 1.5 yemək qaşığı qoya bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: yemək, yığıb, zeytun, bilərsiniz, qablarına, saxlaya, soyuducuda, saxlama, saxlayın, Soğanı, banka, əvəzinə, Xüsusi, cücərməyə, Yeməklərinizə, konservadan, qaşığı, olsun, əlverişlidir, saxlamaq
BİZİ İZLƏYİN