• Zeytun yağlı pomidorlu badımcan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9568

Tarix : 10.07.2016, 09:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
4 badımcan
2 yaşıl uzun bibər
6 pomidor
1 soğan
1 çay stəkanı duru yağ
duz, pulbiber

Hazırlanması:
Badımcanları qızardın.
Qabıqlarını soyub incə incə doğrayın.
Soğanı, pomidoru və yaşıl bibəri incə incə doğrayın.
Bir qazanda yağı qızdırıb soğanı qovurun.
Pomidor və bibərləri əlavə edib bişirin.
Daha sonra badımcanları əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Batıq atəşdə 5 dəqiqə daha bişirin.
Atəşdən alıb pul biber səpərək süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: doğrayın, bişirin, əlavə, yaşıl, Pomidor, yaxşıca, badımcanları, sonra, qarışdırın, bibərləri, atəşdə, süfrəyə, təqdim, olsun, səpərək, biber, qovurun, dəqiqə, Atəşdən, Batıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN