Tərkibi:3 badımcan
1 soğan
2 diş sarımsaq
2 pomidor
1 acı bibər
1 tomatlıq qırmızı bibər
7 - 8 budaq cəfəri
duz
Qızartmaq üçün:zeytunyağı
Hazırlanması:Badımcanları yuyub qurulayın.
Uzunlamasına incəcik dilimləyib zeytunyağında qızardın.
Incə doğranmış soğan və sarımsağı tavada çox az zeytunyağı əlavəsiylə qizardın.
Pomidor və bibər çox kiçik doğrayaraq əlavə edin və qarışdırın.
Bişdikdə ocaqdan alın və doğranmış cəfərini əlavə edin.
Duzlayın və hər badımcan diliminin uc qisiminə içliyi yerləşdirib rulet şəklində bükün.
Dik şəkildə qaba yerləşdirin və süfrəyə təqdim edir.
Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, əlavə, doğranmış, zeytunyağı, badımcan, soğan, cəfərini, Duzlayın, diliminin, ocaqdan, qarışdırın, kiçik, doğrayaraq, qisiminə, Bişdikdə, rulet, yerləşdirin, süfrəyə, təqdim, olsun