• Göbələkli pendirli sendviç resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 695

Tarix : 5-07-2016, 09:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 xörək qaşığı zeytun yağı
1 kiçik soğan, dilimlənmiş
250 qram göbələk, dilimlənmiş
2 diş sarımsaq, doğranmış
1 desert qaşığı kəklikotu, doğranmış
1/4 su stəkanı ət suyu
duz və qara bibər
1 xörək qaşığı qaşığı cəfəri, doğranmış
1 su stəkanı fontina pendiri və ya holland, rəndələnmiş
1/4 stəkan rəndələnilmiş parmesan pendiri
4 dilim çörək

Hazırlanması:
Yağı əridir.
Doğranmış soğanları yağa əlavə edin və tender qədər təxminən 5-7 dəqiqə qovurun.
Sarımsaq və kəklik əlavə edin və 1 dəqiqə qədər daha qovurun.
Doğranmış göbələkləri əlavə edin və rəngi koyulana qədər 10-15 dəqiqə qovurmağa davam edin.
Ət sununu əlavə edin və çoxunu qeyd-şərtlərə qədər bişirin.
Duz və istiot ilə tutam və atəşdən alın və bir az soyumasını gözləyin.
Pendirləri, göbələyin içinə qarışdırın.
Çörək dilimlərini hazırladığınız içənə basın və hazırladığınız içi buterbrod şəklində çörək diliminin arasına qoyun.
Sendviç maşınında çörəklər qızarana və pendir eriyinceye qədər qızardın.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, qaşığı, əlavə, doğranmış, dəqiqə, xörək, pendiri, hazırladığınız, Doğranmış, çörək, qovurun, stəkanı, dilimlənmiş, qarışdırın, istiot, bişirin, şərtlərə, içinə, tutam, gözləyin
BİZİ İZLƏYİN