Tərkibi:500 gr təzə lobya
2 xörək qaşığı marqarin
2 ədəd soğan
200 qr kub doğranmış quzu əti
2 ədəd kartof
1/2 çay stəkanı düyü
1 xörəkq qaşığı tomat
duz
Hazırlanması:Qurudulmuş təzə paxlaları axşamdan suda gözlədin.
Qazana 2 xörək qaşığı marqarini qoyun.
Qızdıqdan sonra doğradığınız soğanı əlavə edin.
Qızarmağa başladığında kub doğranmış quzu ətini əlavə edin.
Əti, suyu çəkənə qədər qovurun.
Süzdüğünüz paxlaları, qabıqlarını soyduqdan sonra kub kəsdiyiniz kartofları, yuyulmuş və suyu süzülmüş düyünü əlavə edin.
Üzərini örtəcək qədər su əlavə edin.
Duzunu damaq dadınıza görə seçin.
Su qaynadıqdan sonra batıq atəşdə 40 dəq. bişirib, süfrəyə təqdim edin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sonra, qaşığı, doğranmış, qədər, xörək, paxlaları, düyünü, yuyulmuş, süzülmüş, soyduqdan, Süzdüğünüz, qabıqlarını, Üzərini, kəsdiyiniz, kartofları, damaq, bişirib, atəşdə, süfrəyə