• Lobyalı gəlin yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 621

Tarix : 6-07-2016, 09:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 gr təzə lobya
2 xörək qaşığı marqarin
2 ədəd soğan
200 qr kub doğranmış quzu əti
2 ədəd kartof
1/2 çay stəkanı düyü
1 xörəkq qaşığı tomat
duz

Hazırlanması:
Qurudulmuş təzə paxlaları axşamdan suda gözlədin.
Qazana 2 xörək qaşığı marqarini qoyun.
Qızdıqdan sonra doğradığınız soğanı əlavə edin.
Qızarmağa başladığında kub doğranmış quzu ətini əlavə edin.
Əti, suyu çəkənə qədər qovurun.
Süzdüğünüz paxlaları, qabıqlarını soyduqdan sonra kub kəsdiyiniz kartofları, yuyulmuş və suyu süzülmüş düyünü əlavə edin.
Üzərini örtəcək qədər su əlavə edin.
Duzunu damaq dadınıza görə seçin.
Su qaynadıqdan sonra batıq atəşdə 40 dəq. bişirib, süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, sonra, qaşığı, doğranmış, qədər, xörək, paxlaları, düyünü, yuyulmuş, süzülmüş, soyduqdan, Süzdüğünüz, qabıqlarını, Üzərini, kəsdiyiniz, kartofları, damaq, bişirib, atəşdə, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN