• Zeytunyağlı və pomidorlu badımcan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 452

Tarix : 6-07-2016, 16:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
4 badımcan
2 bibər
6 pomidor
1 soğan
1 çay stəkanı duru yağ
duz, pul bibər

Hazırlanması:
Badımcanları közdə qızardın.
Qabıqlarını soyub incə incə doğrayın.
Soğan, pomidor və bibəri incə incə doğrayın.
Bir qazanda yağı qızardıb soğanı onun içinə ataraq qovurun.
Pomidor və bibərləri əlavə edib bişirin.
Daha sonra badımcanlar əlavə edib yaxşıca qarışdırın.
Batıq atəşdə 5 dəqiqə daha bişirin.
Ocaqdan alıb pul bibər səpdikdən sonra süfrəyə təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, sonra, doğrayın, əlavə, bişirin, pomidor, bibərləri, qarışdırın, badımcanlar, Batıq, yaxşıca, dəqiqə, təqdim, bilərsiniz, olsun, süfrəyə, səpdikdən, Pomidor, Ocaqdan, atəşdə
BİZİ İZLƏYİN