• Mayonez souslu kartof resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4730

Tarix : 30.01.2017, 16:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Souslar, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
• 4-5 ədəd kartof
• 1 xörək qaşığı mayonez
• 1-2 sap təzə yaşıl soğan
• 3 xörək qaşığı qatıq
• Duz, istiot
• 1 xörək qaşığı zeytun yağı

Hazırlanması:
• Kartofları qaynadıb qabıqlarını soymadan bir kənarda saxlayın.
• Qaz sinisinə yağlı kağız sərib kartofları üzərinə düzün.
• Kartof əzənlə hər kartofun üzərindən basın ki, parçalansın. (Çalışın, qabığından tam çıxmasın.)
• Kartofların üzərinə kərəyağı dilimləri qoyun.
• Sonra istiot və duz səpin.
• 225 dərəcədə isidilmiş sobada qızarana kimi bişirin.
• Süfrəyə təqdim edərkən üzərinə mayonez və qatıqla hazırladığınız sousdan töküb üzərinə təzə soğandan doğrayın.
• Yanında toyuq ya ət təqdim edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, qaşığı, xörək, təqdim, mayonez, istiot, isidilmiş, qızarana, dərəcədə, sobada, qoyun, kərəyağı, Kartofların, dilimləri, bişirin, Sonra, səpin, edərkən, doğrayın, Yanında
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica