• Göbələkli blinçik resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2178

Tarix : 9.04.2017, 12:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Xatirə




Tərkibi:
un-400 q
1 ç.q- qabartma tozu
1 ç.q -şəkər tozu
4 ədəd yumurta
süd-800 ml
göbələk (miqdarı zövqə görədi göbələkli sevirsinizsə miqdarını çox götürə bilərsiniz)

Hazırlanması:
Hazırlayacağımız qaba əvvəlcə unu əlavə edib sonra üzərinə sırayla qabartma tozu, şəkər tozu, yumurta və südü əlavə edib yaxşıca qarışdırırsanki pot-pot qalmasın. Təxminən 80-100 q gobələk səliqəli doğrayıb, doğranmış göy soğanla bir yerdə yağda qızardılır.

Sonra başqa bir tava götürüb, dibini yağlayıb qızartdığımız göbələkdən ora səliqəylə seyrək düzürük və üzərinə blinçik xəmiri töküb o üz-bu üz qızardırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, qabartma, əlavə, şəkər, yumurta, başqa, götürüb, Sonra, yağda, soğanla, yerdə, dibini, qızardılır, qızartdığımız, blinçik, xəmiri, töküb, qızardırıq, düzürük, seyrək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN