• Kartoflu güllər (hersoqsayağı kartof) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1506

Tarix : 16.04.2017, 21:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Husniyya




Tərkibi:
4-5 kartof orta ölçülü
50 qr kərə yağı
2 yumurta sarısı
Hind qozu( muskatnıy orex)
Duz

Hazırlanması:
Kartofu qaynadıb yağla(40qr içinə ,qalanı üzərinə çəkirik) püre edirik ,içinə 1 yumurtanı çalıb duz və bir çimdik hind qozu töküb qarışdırırıq. Sıxma torbasına doldurub gül başlıqla soba kağızının üzərinə çökdürürük və 200'də üzəri azca qızarana kimi bişirib, çıxaran kimi üzərini yağlayırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, başlıqla, doldurub, torbasına, qarışdırırıq, Sıxma, kağızının, çökdürürük, üzərini, yağlayırıq, çıxaran, bişirib, üzəri, qızarana, töküb, çimdik, muskatnıy, Kartofu, sarısı, yumurta
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN