Tərkibi:3 ədəd kartof (orta ölçülü),
2 ədəd sosiska,
2 x.q. suxari,
1 ədəd yumurta,
duz,istiot
Hazırlanması:Əvvəlcə kartofları yuyub, suda qaynadırıq. Kartoflar bişdikdən sonra qabığını soyub, əzirik. Üzərinə duz, istiot, suxari və yumurta əlavə edib, qarışdırırıq. Əlimizdə kiçik kürə forması verib, tam mərkəzinə doğranmış sosiska dilimi qoyuruq. Yağda qızartdıqdan sonra ketçupla birlikdə süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, sonra, suxari, istiot, sosiska, doğranmış, dilimi, mərkəzinə, verib, kiçik, forması, qızartdıqdan, süfrəyə, bilərsiniz, birlikdə, ketçupla, Yağda, Əlimizdə, qoyuruq, Üzərinə