• Tərəvəzli sarma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 761

Tarix : 19-05-2017, 12:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Badımcan – 70 qr.
Kök – 1 ədəd
Dolmalıq bibər – 1 ədəd
Kahı – 100 qr.
Xiyar – bir neçə ədəd
Zeytun yağı – 1 ç.q.

Hazırlanması:
Badımcanları yuyun, qabıqlarını soyun. Nazik dilmlər şəklində doğrayın, 15 dəqiqə duzlu suda saxlayın. Digər tərəvəzləri də yuyun, qabıqlarını soyun və nazik dilimlər şəklində doğrayın. Doğranmış tərəvəzləri yağla birlikdə bişirin. Dilimlənən badımcanları isə qızardın. Qızaran badımcanların içinə pişən tərəvəzləri qoyun, rulet formasında bükün çöplə bərkidin.

Nuş olsun!
Etiketlər: tərəvəzləri, soyun, şəklində, doğrayın, qabıqlarını, yuyun, Dilimlənən, bişirin, badımcanların, Qızaran, qızardın, badımcanları, içinə, pişən, çöplə, bərkidin, bükün, formasında, qoyun, rulet
BİZİ İZLƏYİN