Tərkibi:Badımcan – 70 qr.
Kök – 1 ədəd
Dolmalıq bibər – 1 ədəd
Kahı – 100 qr.
Xiyar – bir neçə ədəd
Zeytun yağı – 1 ç.q.
Hazırlanması:Badımcanları yuyun, qabıqlarını soyun. Nazik dilmlər şəklində doğrayın, 15 dəqiqə duzlu suda saxlayın. Digər tərəvəzləri də yuyun, qabıqlarını soyun və nazik dilimlər şəklində doğrayın. Doğranmış tərəvəzləri yağla birlikdə bişirin. Dilimlənən badımcanları isə qızardın. Qızaran badımcanların içinə pişən tərəvəzləri qoyun, rulet formasında bükün çöplə bərkidin.
Nuş olsun!
Etiketlər: tərəvəzləri, soyun, şəklində, doğrayın, qabıqlarını, yuyun, Dilimlənən, bişirin, badımcanların, Qızaran, qızardın, badımcanları, içinə, pişən, çöplə, bərkidin, bükün, formasında, qoyun, rulet