• Evdə toyuq kolbasası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 702

Tarix : 18.11.2020, 12:00

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Qəlyanaltılar, Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 qr. toyuğun döş əti
2 ədəd yumurta
yarım stəkan bitki yağı
2 böyük diş sarımsaq
1 çay qaşığı kimyon
1 çay qaşığı istiot, 1 çay qaşığı qırmızı toz bibər
1 xörək qaşığı kəklikotu
1.5 çay qaşığı duz

Hazırlanması:
Yumurta, yağ, sarımsaq, duz və ədviyyatları blenderlə qarışdırın. Toyuq ətini (dərisi soyulmuş) əlavə edib xama kimi qatılığında olana qədər yenidən blenderlə qarışdırın. İki qat streç sellofanı taxta üzərinə sərin. Orta hissəsinə hazırladığınız içliyi töküb kolbasa forması verin və kənarlarını konfet kimi bükərək sıxın. Çox incəltməyin. Kənarda qalan qisimlərə möhkəmcə düyün atın(artıq qalan hissəsini kəsin).

Kolbasanı yenidən bir qat folqaya bükün. Yəni əvvəl 2 qat streç sellofan,daha sonra 1 qat folqa olmalıdır. Bir qazana kolbasanı yerləşdirin. Üzərinə çıxacaq qədər qaynar su əlavə edib qapağını bağlayın.

Qaynamağa başlayandan sonra zəif odda 30 dəqiqə bişməyə qoyun. Bişdikdən sonra kolbasanı sudan çıxarıb, 10 dəqiqə gözlədib, üzərindən folqanı çıxarın. Kolbasanı dilimləyərək, arzu etdiyiniz şəkildə nuş edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, sonra, Kolbasanı, blenderlə, sarımsaq, dəqiqə, qarışdırın, streç, qalan, kolbasanı, əlavə, qədər, yenidən, folqa, olmalıdır, qazana, əvvəl, artıq, düyün, möhkəmcə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN